Notícies

Lliurament de Premis de la 4a edició del Subtravelling

Divendres, 22 de novembre, a les 19.30 hores, al vestíbul de l'estació de metro d'Universitat (L1 i L2) va tenir lloc la clausura del certamen i l'entrega de premis als guanyadors de les diverses categories del Subtravelling, la 4a edició del festival internacional de cinema curt que organitza la Fundació TMB.

El mateix divendres, al llarg de tot el dia, des de les 9 del matí, els usuaris que es van apropar a l'estació de metro d'Universitat van poder veure les creacions audiovisuals participants en aquesta edició del festival, ja que el vestíbul es transformà en una gran sala de cinema. Una enorme pantalla mostrà els curts del Subtravelling, tant els de les categories a competició (Microcurts, ficció i animació) com els de les seccions paral·leles, fora de competició (Palmarès FILMETS i Gaudí).

L'acte de lliurament de premis comptà amb la participació del vicepresident executiu de TMB, Dídac Pestaña, així com dels membres del jurat i patrocinadors.

Els curtmetratges s'han pogut veure, del 6 al 22 de novembre, a les pantalles i projectors presents en autobusos, andanes i trens de metro i a la pàgina web del certamen

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat