Notícies

El millor cinema curt torna a Badalona

La 39a edició de FILMETS Badalona Film Festival arriba amb una Secció Oficial de 289 pel·lícules de 44 països i 4126 curtmetratges inscrits.

Se celebrarà del 8 al 17 de novembre i té com a seus oficials el Teatre Zorrilla, el Teatre El Círcol i la sala d'actes del CES Joan Maragall, amb la sessió Petits Filmets. Seguint amb la voluntat d'integrar altres espais de Badalona, FILMETS projectarà curtmetratges a totes les biblioteques de la ciutat. D'entre les novetat d'aquest any, FILMETS estrena nova pàgina web.

JURAT INTERNACIONAL
Judit Colell, directora i vicepresidenta de la Academia del Cine Español presidirà el jurat oficial internacional, un jurat integrat per Pedro Neves, realitzador de Portugal, Oriol Sala-Patau, productor de TVC i guanyador del premi Gaudí 2012, Marina Gatell, actriu, i Yoonsun Yooni Choi, del festival BISFF de Busan, Corea del Sud.

MERCAT DEL CURTMETRATGE INTERNACIONAL
En el marc del FILMETS Badalona Film Festival aquest any continua la marca MerCATin, el 3r Mercat del Curtmetratge Internacional. El MerCATin permetrà als professionals que assisteixin al FILMETS entre el 11 i el 15 de novembre per visionar les darreres produccions catalanes i les pel·lícules de la Secció Oficial del Festival.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat