Notícies

Set documentals catalans podran veure's al Festival In-Edit

El Festival Internacional de Cinema Documental Musical de Barcelona, In-Edit Beefeater, que comença dijous 24 d'octubre i s'acaba el 3 de novembre acull 7 documentals catalans.

Per alguns d'ells serà la seva World Première i el festival comptarà amb la presència dels directors i part de l'equip. Aquesta 11a edició del festival es podrà seguir també des de casa amb estrenes simultànies a través del web www.in-edit.tv. A més, per primera vegada el festival s'estén a sales de Madrid, Bilbao i Pamplona.


A la Secció Oficial Nacional es podrà veure El Peor Dios, un documental sobre la mala fortuna dels Cramps de l'extraradi dirigit per Àlex Montes, Daniel Arazanz i Nicolás Tarel i Bustamante Perkings (Atiende Films) retrat del valencià Juli Bustamante dirigit per Pep Garrido i Xesc Cabot.

A Excedlents es projectaran Toti Soler, d'una manera silenciosa (TVC) film biogràfic que comença a l'exili pausat a l'Alt Empordà, dirigit per Jordi Turtós i Àngel Leiro; Pauls Planet (RV Films) dirigit per Aleix Barba i Marc Sirsique que segueixen a Paul Fuster, músic gitano folkie en la seva ruta en bici per Catalunya i La Pegatina - El Docu – dirigit per Xavi Martínez ens presenta als membres del grup musical, els fans i la seva ruta cap la universalitat.

Per altra banda, a Sessions Especials es podrà veure Nitsa 94/96: el giro electrónico (Igloo films), documental d'Àlex Julià que rememora el mític club barceloní pioner de l'electrònica

Finalment, a Primer tall es projectarà el film Cuchíbiri cuchibiri (Rollout Producciones), de Carles Prats, sobre la rumba catalana a través d'en Peret.


Per a més informació, consulteu el web del festival.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat