Notícies

Joan Grau guanya el Concurs de Guió de Projectes Transmèdia

1714 2.0, del guionista Joan Grau, és el projecte guanyador de la primera edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia convocat conjuntament pel Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i Guionistes Associats de Catalunya (GAC).

 El primer premi està dotat de 2.000 euros i el desenvolupament del dossier de producció a càrrec de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna - URL.

Els dos projectes finalistes són Intrusos, de Joanna Pardos, Josep Serra i Oriol Vilaseca, i Hi(p)stèrica, l'agenda cultural definitiva, de Zaida Carmona. El premi dels finalistes és un pack de formació a càrrec del Màster en Disseny i Producció Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El jurat del concurs l'han format Lau Delgado, cap de continguts del MAC; Daniel Resnich, coordinador i vocal del GAC; Francisco Martín Villodres, coordinador del Màster en Disseny i Producció Audiovisual de la UAB; Joan Sabaté, director executiu de la plataforma MiLAB; i Ferran Clavell, responsable d'Innovació i Futur Mèdia de Televisió de Catalunya.

En total, en aquesta primera edició del concurs s'han presentat 51 treballs.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat