Notícies

1714 2.0, del guionista Joan Grau, és el projecte guanyador de la primera edició del Concurs de Guió de Projectes Transmèdia convocat conjuntament pel Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) i Guionistes Associats de Catalunya (GAC).

El primer premi està dotat de 2.000 euros i el desenvolupament del dossier de producció a càrrec de la plataforma MiLAB de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna - URL.

Els dos projectes finalistes són Intrusos, de Joanna Pardos, Josep Serra i Oriol Vilaseca, i Hi(p)stèrica, l'agenda cultural definitiva, de Zaida Carmona. El premi dels finalistes és un pack de formació a càrrec del Màster en Disseny i Producció Audiovisual de la Universitat Autònoma de Barcelona.

El jurat del concurs l'han format Lau Delgado, cap de continguts del MAC; Daniel Resnich, coordinador i vocal del GAC; Francisco Martín Villodres, coordinador del Màster en Disseny i Producció Audiovisual de la UAB; Joan Sabaté, director executiu de la plataforma MiLAB; i Ferran Clavell, responsable d'Innovació i Futur Mèdia de Televisió de Catalunya.

En total, en aquesta primera edició del concurs s'han presentat 51 treballs.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat