Notícies

Èxit del tour “Barcelona, nit d’estiu”

Més de 5.000 persones ja han vist Barcelona, nit d'estiu, l'òpera prima de Dani de la Orden, durant les 11 projeccions del tour que el film ha realitzat aquest mes d'agost a diferents poblacions de Catalunya i a Mallorca.

La comèdia romàntica de Dani de la Orden s'ha convertit en el petit gran fenomen cinematogràfic d'aquest estiu a Catalunya, consolidant una nova via per a la distribució cinematogràfica que ha permès al públic descobrir la pel·lícula setmanes abans de la seva estrena a les sales comercials.

Platges especialment habilitades, antigues esglésies, localitzacions emblemàtiques i cinemes de La Seu d'Urgell, Montgat, Tarragona, Vilanova i la Geltrú, Palma de Mallorca, Reus, Vilafranca, Girona, Manresa i Barcelona s'han omplert per gaudir de la projecció de la pel·lícula.

Aquesta iniciativa de la distribuïdora Cameo i Filmin obre una nova via per al cinema independent, amb l'objectiu de connectar amb un espectador que en els últims anys ha canviat els seus hàbits de consum.

Barcelona, nit d'estiu de Dani de la Orden, està produïda per El Terrat, Sábado Películas i Playtime Movies i protagonitzada, entre d'altres, per Àlex Monner, Luís Fernández, Jan Cornet, Francesc Colomer, Miki Esparbé, Bárbara Santa-Cruz i un llarg elenc de joves estrelles que protagonitzen una comèdia romàntica formada per diferents històries ambientades una nit d'estiu a la ciutat de Barcelona.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat