Notícies

'Barcelona, nit d'estiu'

Un nou model de distribució cinematogràfica

El proper més de setembre arribarà a les sales de cinema i internet la pel·lícula Barcelona, nit d'estiu, opera prima de Dani de la Orden produïda per Playtime Movies, El Terrat i Sábado Películas (Kike Maíllo).

Després de l’èxit històric de Carmina o Revienta distribuïda fa un any per Filmin a Internet (número 1 de VOD EL 2012 amb més de 26.000 visionats) i Cameo en DVD (top 5 DVD més venuts de l’any amb més 570.000 unitats) simultàniament a la seva estrena a sales, ambdues companyies han decidit apostar novament per un projecte pioner que pot inaugurar altres vies per la distribució cinematogràfica al nostre país.

El llançament comercial de Barcelona, nit d'estiu es produirà en tres etapes. En primer lloc, es farà un tour de presentació per diverses localitats catalanes a les quals es projectarà la pel·lícula en rigorosa pre estrena amb la presència de l’equip artístic i un concert del cantant Joan Dausà (compositor de la Banda Sonora i Top 10 de vendes a Catalunya al 2012) o bé amb una sessió de monòlegs a càrrec dels actors de la pel·lícula Miki Esparbé o Cristian Valencia. La gira començarà a La Seu d’Urgell el 7 d’agost i acabarà el 29 del mateix mes amb una projecció a la sala BARTS de Barcelona. En segon lloc i un cop finalitzada la gira, Barcelona, nit d'estiu s’estrenarà a sales de cinema el 6 de setembre i només unes setmanes més tard la pel·lícula, protagonitzada entre d’altres pels guanyadors del Goya (Jan Cornet i Francesc Colmer) i del Gaudí (Àlex Monner), estarà disponible en format digital (VOD) i en suport físic (Bluray i DVD) per a que tothom que vulgui gaudir d’aquesta comèdia romàntica pugui fer-ho.

Les dates del tour Barcelona, nit d'estiu confirmades fins el moment són les següents: La Seu d’Urgell el 7 d’agost, Montgat el 9 d’agost, Tarragona el 10 d’agost, Vilanova i la Geltrú el 11 d’agost, Palma de Mallorca el 14 d’agost, Manresa el 28 d’agost, Girona el 27 d’agost i el 29 d’agost al teatre BARTS de Barcelona. Properament, s’afegiran noves localitats.

 

SINOPSI

La nit del 18 d’agost de 2013, el cometa Rose va creuar el cel de la ciutat de Barcelona, oferint un espectacle únic que no tornarà a repetir-se fins d’aquí segles. Xiuxiuejant o a viva veu, començant a florir o en els seus últims moments, aquella mateixa nit hi van haver 567 històries d’amor; nosaltres te n’explicarem 6.

 

 EQUIP ARTÍSTIC

Álex Monner, Luis Fernández, Joan Dausà, Sara Espigul, Jan Cornet, Pau Roca, Francesc Colomer, Míriam Planas, Claudia Vega, Bárbara Santa-Cruz, Miki Esparbé, Bernat Saumell, Cristian Valencia, Alba Ribas, Mar del Hoyo, Marc García Coté, Peter Vives.

 

No us perdeu els orígens d'aquesta història, ni tampoc el tràiler al web de la pel·lícula

 

 

 

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat