Notícies

Projecció d’'Una pistola en cada mano' a l’Ateneu Barcelonès

El pròxim 24 de juliol l’Ateneu Barcelonès acollirà el passi d’Una pistola en cada mano, pel·lícula multipremiada als V Premis Gaudí i a diversos festivals nacionals i internacionals.


Tomàs Aragay, coguionista del film, i Marta Esteban, productora, presentaran la pel·lícula en companyia del director de càsting Pep Armengol, que hi acudirà en representació de la Junta directiva de l’Acadèmia.

El film de Cesc Gay, del qual Aragay també n’és coguionista, va obtenir el passat 3 de febrer en la cinquena edició dels Premis Gaudí quatre guardons: Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió, Millor actriu secundària per Candela Peña i Millor actor secundari per Eduard Fernández. A més a més, també ha acumulat diversos reconeixements fora de Catalunya com el premi al Millor repartiment al Miami IFF o el Goya per a Candela Peña en la categoria de Millor interpretació femenina secundària.

La trama es teixeix a partir d’un puzle d’històries protagonitzades per vuit homes al voltant dels quaranta, desconcertats i perplexos, dels quals se’ns mostren situacions quotidianes que són el reflex del seu principal conflicte: la crisi d’identitat masculina.

 

Una pistola en cada mano

Presentació del film a càrrec de Tomàs Aragay i Marta Esteban

Dimecres 24 de juliol, 21:30 h

Jardí de l’Ateneu Barcelonès

Amb la col·laboració de l’Acadèmia del Cinema Català

 

* L’activitat s’inclou dins del programa “Juliol Joves” de l’Ateneu Barcelonès.

  Enllaços relacionats: Taula rodona amb els guanyadors del Gaudí al Millor guió


 



bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat