Notícies

Sessions de desenvolupament de continguts per a documentals interactius

MEDIA Antena Catalunya organitza 4 sessions que tindran lloc dissabte 12 d’octubre de 2013, durant la 14ª edició del MEDIMED.

L'objectiu de les sessions és proporcionar l'assessorament d’un expert en desenvolupament de continguts a productors i directors catalans amb projectes documentals interactius en curs.

L'expert que farà l’assesorament serà Arash T.Riahi, de Golden Girls Film Production and Films Services GMBH, guanyador del ARTE Pixel Pitch Prize 2012 pel porjecte interactiu Every Day Rebellion. Cada sessió de desenvolupament de continguts amb l'expert es realitzarà a l’Hotel Calipolis de Sitges, i durarà dues hores.

Podran venir un màxim de tres persones per part de la productora seleccionada (cada productora decidirà quins professionals vinculats al projecte seleccionat vindran a l'assessorament de continguts: guionistes, productors, story editors, directors, productors executius, desenvolupadors, o caps de desenvolupament seran benvinguts).

Aquesta activitat està dirigida exclusivament a empreses catalanes i a projectes catalans. La seu fiscal de la productora que sol·licita la sessió ha de ser a Catalunya i ha de tenir la majoria dels drets del projecte.


Més informació

 



bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat