Notícies

Acte de presentació "SOS Cinema Alhambra"

El Cineclub La Garriga demana suport per evitar el seu tancament


El cinema Alhambra de la Garriga, al Vallès Oriental, es pot veure abocat al tancament immediat si no assoleix la fita d’adquirir un projector digital de forma urgent.

 

Carta del Cineclub:

 

Benvolgudes, benvolguts;


Des del cineclub la Garriga, amb la complicitat d’altres entitats, de molts ciutadans i del seu Ajuntament, iniciem ara una campanya popular per evitar que un dels darrers cinemes de poble ens deixi orfes. A l’adreça www.cinealhambra.com ,  així com al blog http://cineclub-lagarriga.blogspot.com.es  i a la pàgina Facebook  Sos Alhambra en trobareu àmplia informació.

Pensem que aquesta amenaça de tancament, una més, ens afecta a nosaltres, garriguencs, però també als vallesans, i, en general, a tots els catalans sensibles al fet cinematogràfic. Començant el dia 27 amb un concert benèfic de la Troba Kung Fu al cinema Alhambra, i el 28 amb la presentació oficial de la campanya amb la presència, entre d’altres, d’en Sergi López, volem omplir la sala tots els divendres del mes de juliol. Programarem bon cinema, convidarem autors i actors a presentar-lo, farem concerts, vending  i tota mena d’accions per salvar l’Alhambra.

Ens atrevim a demanar la vostra contribució, que es pot manifestar de moltes maneres: presència activa qualsevol d’aquests divendres, propostes de projeccions de caràcter benèfic, contribució econòmica, suport al manifest que trobareu al blog...o de qualsevol altra forma que considereu oportuna.

Us agraïm molt que ens doneu suport en aquesta lluita per un determinat concepte de cinema, que, n’estem segurs, és, també, el vostre.

 

Molt cordialment,

 

Cineclub la Garriga

La Garriga, 26 de juny de 2013

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat