Notícies

Carta de l’associació Amics de Miquel Porter Moix

Benvolguts i benvolgudes,

El 2014 farà deu anys que en Miquel Porter ens va deixar. Des de l'associació pensem que serà un bon moment per retre-li homenatge i celebrar una sèrie d'actes públics per reivindicar la seva memòria.

Per parlar de tot plegat, i sobretot, per escoltar i tenir en compte les vostres aportacions i idees, us convoquem a una reunió el dilluns 8 de juliol, a les 4 de la tarda, a la UB Departament d’Història de l’Art, 5ª planta (carrer Montalegre, 6).

Pensem que tots els que el vau conèixer o hi vàreu simpatitzar teniu molt a dir-hi, i ens farà il·lusió, igualment, informar-vos de l'estat actual del Fons Arxiu Miquel Porter-Moix (hem avançat molt!).

D'altra banda, us volem informar d'una iniciativa artística del seu fill Bernat, que està preparant un disc basat en la poesia d'Enric Casasses, i on també té prou importància la figura d'en Miquel ja que, almenys, tres de les cançons que s'enregistraran inclouen música i/o lletres seves. Si voleu col·laborar en la consecució d'aquest enregistrament (rebríeu, en compensació, el disc), us comuniquem que disposeu de la possibilitat de fer-ho en aquest enllaç.

Des de l'associació hi aportarem 100€, perquè considerem que és un projecte prou engrescador. Manquen 9 dies i 1.700 euros perquè aquesta iniciativa pugui reeixir.

Finalment, per als que no estiguéssiu al corrent, us informem que ja funciona la pàgina facebook de l'associació.

Esperem veure-us ben aviat,

 

Una abraçada!

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat