Notícies

Els curts del FIC-CAT 2012 al 33

El dimarts 4 de juny, a les 23.30 hores, el 33 emetrà el programa especial FIC-CAT dedicat a la sisena edició del Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada.

Presentat per Àlex Gorina, l’especial oferirà sis dels curtmetratges dels gèneres de ficció i documental de l’última edició del festival, entre els quals hi ha l’Audífon, de Pau Durà, guanyador del premi al Millor curtmetratge.

L'AUDÍFON - Direcció: Pau Durà - Millor curtmetratge FIC-CAT 2012 - Premi CINEMA 3 al millor curt català al FILMETS Badalona Film Festival 2012 - Premi al millor curt català MAS SORRER 2011.
Sinopsi: “M” seu a l’autobús que el du de tornada a casa després d’una llarga jornada laboral. Té problemes d’audició. Gràcies a un audífon, “M” escolta amb atenció les converses dels viatgers que té al seu voltant...

ANATA O KOROSU (Et mataré) - Direcció: Jean Marc E. Roy - Phillipe David Gagné (Quebec-Catalunya). Seleccionada al Short Film Corner del festival de Canes 2012 i a la secció oficial del FILMETS Badalona Film Festival, REGARD Saguenay Quebec i Telefilm Canadà 2012. Millor pel·lícula Open Air Film Festival 2013.
Sinopsi: Ell parla català, ella parla japonès. Ell és un parat, ella una hostessa d’una línia aèria. Ella l’amenaça de mort. Es tracta d’una broma? Una paranoia?...

LES PIGEONS VOYAGEURS - Direcció: Pol Guillén. Seleccionada al Short Film Corner a Canes 2011 i a diversos festivals i mercats internacionals.
Sinopsi: Quan no veureu passar més caravanes per la carretera voldrà dir que els ciutadans han deixat de ser lliures.

SOM TAUJÀ - Direcció: Borja Zausen. Seleccionada als festivals MÈDIT Ciutadella de Menorca, Eivissa i Docs Barcelona.
En Juan Mateo s'ha fet gran, encara que sigui per fora.
Viu a Santa Eugènia, un poble on passen coses al·lucinants: la vida mateixa, dies tranquils, persones com Don Pedro, Damián, Pepet, Vanessa, Rosa, el paisatge, les fulles, el mar, ovelles de color tardor, el camí...

DUEL - Daniel Feixas. Botifarra spaguetti western inspirat en la Granja animal de George Orwell.
Sinopsi: En Billy de Pig és un jove excèntric que cuida els porcs de la granja Mc Callister i està fart del seu amo i de Margaret, la seva dona. En John Ford és el rei i no s’imagina el que l’espera...

BROKEBIKE MOUNTAIN – Direcció: Kiko Ruíz Claverol - Seleccionada als festivals PICURT i Trento Film Festival.
Sinopsi: En Javi, un urbanita cansat i estressat, decideix passar uns dies de repòs i bicicleta de muntanya en el poble dels seus avantpassats. Allà, només hi troba un vell i tota la calma del món. En Javi no s’adapta a la nova situació i al ritme de la muntanya.



 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat