Notícies

La Academia Galega do Audiovisual projecta les guardonades als Gaudí

La Academia Galega do Audovisual exhibirà al llarg d’aquesta setmana, des del dia 28 de maig a l’1 de juny, les pel·lícules guanyadores dels V Premis Gaudí que reconeixen el treball dels millors professionals i obres del cinema a Catalunya, al Centro Galego de Artes da Imaxe (CGAI).


L’acte s’emmarca en l’habitual i fructífera col·laboració que mantenen l’Acadèmia del Cinema Català i l’Academia Galega do Audiovisual. Entre els projeccions, cal destacar la presència d’obres premiades nacionalment, com és el cas de Blancaneu de Pablo Berger, Lo imposible de J.A Bayona o Les aventures de Tadeu Jones d’Enrique Gato.

 

Horari dels visionats:

Dimarts 28 de maig
20:30h Blancaneu de Pablo Berger, guanyadora en les categories de Millor pel·lícula en llengua catalana, Millor direcció artística (Alain Bainée), Millor música original (Alfonso de Vilallonga) i Millor vestuari (Paco Delgado).


Dimecres 29 de maig
20:30h El bosc d’Óscar Aibar, guanyadora en la categoria de Millor protagonista femenina (Maria Molins) i nominada a Millor pel·lícula en llengua catalana.


Dijous 30 de maig
20:30 Una pistola en cada mano de Cesc Gay, Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor guió (Tomàs Aragay i Cesc Gay), Millor actriu secundària (Candela Peña) i Millor actor secundari (Eduard Fernández).


Divendres 31 de maig
20:30h Lo imposible de J.A Bayona, Millor pel·lícula europea, Millor Direcció (J.A Bayona), Millor muntatge (Elena Ruiz i Bernat Vilaplana), Millor fotografia (Óscar Faura), Millor so (Oriol Tarragó i Marc Orts) i Millor maquillatge i perruqueria (David Martí i Montse Ribé).


Dissabte 1 de juny
18:00h Les aventures de Tadeu Jones d’Enrique Gato, Millor pel·lícula d’animació i Millors efectes especials/ digitals (Josep Maria Aragonés).

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat