Notícies

Arriba la primavera als cinemes amb el D'A

El Festival Internacional de Cinema d’Autor de Barcelona ja ha presentat el seu programa per aquesta tercera edició que tindrà lloc als cinemes Aribau Club, el CCCB i la Filmoteca de Catalunya entre el 25 d’abril i el 2 de maig.

Una seixantena de pel·lícules nacionals i internacionals, de llarg recorregut o encara per descobrir. La secció “Autoria catalana”, reservada a les produccions del país amb difícil accés a les sales comercials, projectarà fins a cinc títols de nous directors catalans: Et dec una nit de divendres de Dimas Rodríguez, La lapidation de Saint Etienne de Pere Vilà, Otel·lo de Hammudi Al-Rahmoun Font, Paradise de Marçal Forés i Volar de Carla Subirana. A més a més, la clausura del certamen anirà a càrrec de la pel·lícula de Neus Ballús, La Plaga, estrenada a la passada edició de la Berlinale i en la inauguració, trobarem en pantalla Sergi López protagonitzant Tango Libre, l’últim film de Frédéric Fonteyne amb qui ja va treballar el 1999 per crear Una relación privada.

El D’A també exhibirà The Juan Bushwick diaries, del català David Gutiérrez Camps en el marc de la secció “Film Diaries”. 

sergi lopez

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat