Actualitat

Quins seran els reptes formatius en el sector audiovisual?

 MAC imatge corporativa

La UVic-UCC organitza una sessió oberta, en el marc del MACadreçada a formadors i empreses audiovisuals el dimecres 14 de juny.  

La Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC organitza el dia 14 de juny una sessió de treball amb les empreses del sector audiovisual per a poder detectar necessitats i reptes en l'àmbit de la formació. L'activitat s'emmarca en la celebració del Mercat de l’Audiovisual de Catalunya que se celebrarà els dies 14 i 15 de juny.

Es pretén amb aquesta sessió analitzar els reptes formatius del sector audiovisual del país, i poder assegurar que aquelles propostes formatives organitzades per la UGranollers tinguin impacte directe sobre el teixit empresarial.

DIA: Dimecres 14 juny
HORARI: de 12 a 17 h
LLOC: Sala d'actes del Centre Tecnològic i Universitari (CTUG) de la Roca Umbert Fàbrica de les Arts (Granollers)

Recordeu que per a participar en aquesta sessió, cal confirmar assistència abans del 31 de maig a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Un dels objectius de la UGranollers és ser una seu de la UVic-UCC oberta al territori. La seva voluntat és escoltar a les organitzacions de l'entorn per tal de poder organitzar una oferta formativa que satisfaci les seves necessitats.

De la seva banda, el MAC 2017 vol tenir un paper d'implicació amb el seu entorn, fomentat aquells espais de trobada i de reflexió dels sectors audiovisual i digital, que tenen una incidència directa en la societat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat