Actualitat

PROfessional CLASS en sistemes de projecció professional EPSON

El dilluns 16 de febrer de 2015 de les 19:00h a les 21:00h a la sala d'Actes de la seu del CPAC es du a terme una PROfessional CLASS a càrrec de l'empresa EPSON Ibérica.

De què serveix crear un bon projecte si no el pots mostrar perfectament per problemes de projecció?

Al llarg de la PROclass Sistemes de projecció professional EPSON comptarem amb la presència de dos professionals de la projecció que ens mostraran nous aparells tecnològics, programes i tècniques per tal de projectar els treballs de forma que no es perdi ni un detall pel camí que va de l’ordinador a la “gran pantalla” de projecció amb una colorimetria natural i fidel a l’original.

Durant la sessió comptarem amb projectors LCD d'EPSON d'última generació, dels quals n’és el major fabricant mundial, i amb els que podrem fer proves de primera mà.

A més, cal destacar la importància que es donarà al blending, una tècnica utilitzada per projectar una sola imatge de gran format amb diversos aparells. Superposant els diversos fragments de la imatge s’aconsegueix una única projecció contínua i sense anomalies.

Si voleu projectar els vostres treballs cap al futur, no us podeu perdre aquesta PROclass del CPAC i EPSON Ibérica.

Epson Ibérica, S.A.U. és una companyia dedicada a la recerca, desenvolupament, fabricació i comercialització d'impressores, escàners, productors de discos, retoladores, projectors multimèdia, consumibles i solucions per al punt de venda.

Dia, hora i lloc

Dilluns 16 de febrer de 2015. De les 19:00h-21:00h. Seu del CPAC, Col·legi Professional de l'Audiovisual de Catalunya, a l'edifici COACB; carrer Casp 130, Barcelona. 

Preu

Activitat gratüita

Inscripció

Per poder assistir cal que confirmeu la vostra assistència a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

 

Per a més informació, feu 'clic' aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat