Actualitat

Sessió de Pitching a càrrec de Marián Sánchez de Filmarket Hub

A la seu de l’SGAE a Catalunya el dimarts 10 de febrer a les 16:00h.

L’SGAE acull el primer taller formatiu que organitza la plataforma online Filmarket Hub a Barcelona. El taller és impartit per Marián Sánchez, reconeguda professional de llarga trajectòria en l’àmbit internacional en l’art del pitching.

L’objectiu d’aquest taller és que totes les ments creatives tinguin eines útils i necessàries per vendre els seus projectes a productors i productores de qualsevol part del món. Que disposin dels recursos necessaris per ser capaços de comunicar, en pocs minuts, un gran pitch que cridi l’atenció de les persones que donin llum verda al seu projecte.

El pitch s’ha convertit en una instrument fonamental en l’àmbit mundial per ser competitius i eficaços en les presentacions de projectes. Es disposen de pocs minuts per convèncer que una pel·lícula, documental o sèrie de televisió ha de ser produïda. De la mà de Marián Sánchez Carniglia, aquest curs ofereix l’oportunitat d’aprendre els secrets d’un pitch perfecte i poder complir els objectius següents: Ser més eficaç en la comunicació; estructurar l’exposició; aprofitar millor els punts forts del projecte; optimitzar el temps d’exposició; aconseguir l’impacte desitjat en l’audiència; neutralitzar les respostes negatives; optimitzar la intel·ligència creativa, i sumar valor afegit a l’exposició.

Sánchez Carniglia també parlarà de les regles de les 5W’s i dels 8 Errors, a més de mostrar els criteris d’emotivitat i universalitat, el concepte del tagline, trucs per ser «memorable» i moltes més tècniques que permeten articular un pitch de forma exitosa.

Dia, hora i lloc

Seu de l’SGAE a Cataluya (Passeig Colom 6, Barcelona) dimarts 10 de febrer a les 16:00h.

Preu

25€

Els socis de l’SGAE compten amb un 15% de descompte sobre el preu del curs.

Inscripció

Si vols assistir a aquest curs, cal que omplis el formulari que trobaràs en aquest enllaç

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat