Actualitat

EuropeCalls sobre desenvolupament d’audiències -MEDIA i Cultura-

Dilluns 17 de novembre de 10:15 a 13:45h es du a terme aquesta sessió que vol donar a conèixer les eines per a la creació d’audiències i nous públics.

L’objectiu de la sessió és orientar el sector cultural i creatiu català sobre els objectius de la Comissió Europea envers el desenvolupament d’audiències. La idea és oferir eines pràctiques als operadors culturals que, o bé estan en el procés d'elaboració d’un projecte, o bé estan en el procés d'implementació d’un projecte d’abast europeu.

La jornada s’adreça a empreses, entitats, institucions i organitzacions públiques i privades del sector cultural i creatiu on els seus projectes -susceptibles de ser presentats a Europa Creativa- tinguin entre d’altres objectius el desenvolupament, la millora, l'anàlisi, l'educació, l'augment o la fidelització de les seves audiències.

La sessió serà indistintament en català i castellà.

Aquesta sessió informativa està organitzat per Creative Europe Desk - MEDIA Catalunya i l’Oficina Europa Creativa Cultura del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, amb el suport de L’Alternativa.

Lloc, dia i hora

Dilluns 17 de novembre de les 10:15 a les 13:45h a la Sala Mirador del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) al carrer Montalegre 5, de Barcelona.

Preu

Sessió gratuïta. Places limitades.

Inscripció

Si t’interessa inscriu-te omplint el formulari que pots trobar al següent enllaç.

Per a més informació consulta el programa aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat