Actualitat

Sessió de treball à càrrec de Filimin i Wuaki TV sobre la distribució online de continguts audiovisuals

El dimarts 30 de setembre, a la Seu de Foment del Treball Social de Barcelona, es duu a terme una sessió de treball impartida per Juan Carlos Tous, soci fundador de Filmin i Cameo, i Josep Monleón, director de continguts de Wuaki TV.

Ambdós professionals centren la sessió en parlar sobre l’actual evolució i les perspectives e futur de la distribució online de continguts audiovisuals, així com de les possibilitats de negoci i de la col·laboració amb la producció local.

Filmin es va fundar a Barcelona l’any 2006 gràcies a la col·laboració d’Alta Films, Avalon Distribution, El Deseo, Golem, Tronasol, Vértigo Films, Versus Entreteniment, Wanda Visión, Cameo i la companyia de disseny online, Vostok. L’empresa té per objectiu distribuir cinema de producció independent que tenia difícil accés a les sales comercials.

Wuaki, per la seva banda, va néixer el 2009. Amb seu a Barcelona, és propietat del grup Rakuten, la tercera companyia de comerç electrònic més gran del món, des de l’any 2012. Ofereix continguts de majors nord-americanes i produccions locals.

Dia, hora i lloc

Dimarts 30 de setembre a les 9:30h a la Seu de Foment a Via Laietana, número 32, a Barcelona. La durada de la sessió s’espera d’una hora i mitja.

Preu

Entrada gratuïta, lliure accés.

Inscripció

Si t’interessa assistir a aquest curs cal que confirmis la teva assistència al següent correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat