Estrenes

S’estrena ‘Loli tormenta’, la pel·lícula póstuma d’Agustí Villaronga

El pròxim divendres 31 de març, disponible als cinemes d’arreu del territori

Loli Tormenta, la comèdia dirigida pel director mallorquí Agustí Villaronga i rodada als afores de Barcelona, explica la història de la Lola, una senyora moderna i caòtica, que cuida els seus nets Edgar i Robert des de la mort de la seva filla. La Lola entra en un procés avançat d’Alzheimer i els nens es fan càrrec d’ella d’una manera enginyosa i plena de fantasia per ocultar la seva malaltia i evitar anar en un centre d’acollida.

El rodatge va finalitzar abans de la mort d’Agustí Villaronga el passat 22 de gener, qui havia definit el film com a “commovedor, divertit, inspirador i ple de llum”, equilibrat de manera enginyosa per parlar de problemes de la societat actual com el racisme, la xenofòbia, la crisi econòmica, les famílies que no arriben a final de mes o l’abandonament de la gent gran.  El director se’l coneix per pel·lícules com Pa Negre, Incerta Glòria o El ventre del mar.

La pel·lícula està escrita pel mateix Agustí Villaronga juntament amb Mario Torrecillas, i compta amb les interpretacions de Susi Sánchez, Celso Bugallo, Fernando Esteso, Meteora Fontana, Mor Ngom i Joél Gálvez, entre altres.

 

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat