Estrenes

“As Bestas” de Rodrigo Sorogoyen, un western rural ambientat a Galícia

El film s’estrena a sales el dia 11 de novembre

Després de la seva première mundial a Cannes i de la seva participació a la 70a edició Festival de Sant Sebastià, on es va alçar amb el Premi del Públic Ciutat de Donostia a la Millor pel·lícula europea, As Bestas, la nova pel·lícula de Rodrigo Sorogoyen, es podrà veure a la gran pantalla a partir de l’11 de novembre.

Inspirada en un cas real, Sorogoyen signa amb Isabel Peña el guió d’aquest western rural protagonitzat per l’Antoine i l’Olga, un matrimoni francès instal·lat en una petita i tranquil·la vila de la Galícia més profunda en la qual la convivència no és tan idílica com podria semblar: quan esclata un conflicte amb els germans Anta, veïns de l’Antoine i l’Olga, la tensió creixerà fins a arribar a un punt de no retorn.

As Bestas és una producció amb participació catalana de la mà dels acadèmics Ibón Cormenzana i Ignasi Estapé, juntament amb l’acadèmica Sandra Tapia. El film va ser un dels tres títols preseleccionats per l’Academia de Cine Español per representar Espanya als Òscars 2023. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat