Estrenes

Dani de la Torre i Albert Espinosa homenatgen el cinema dels 80 a “Live is Life: la gran aventura”

La pel·lícula arriba a les sales el 3 de juny

Live is Life: la gran aventura, és el títol del nou film de Dani de la Torre que arriba als cinema el proper 3 de juny. Amb guió coescrit amb el català Albert Espinosa, que adapta una història prèvia a la gran pantalla, de la Torre signa un tribut al cinema dels anys 80 i fa un homenatge a la seva infància gallega.

La pel·lícula narra el viatge d’un grup d’amics que durant la nit de Sant Joan de 1985 viuen una inoblidable aventura plena d’emoció, acció i esperança que els farà crèixer. El repartiment, format per cinc joves debutants, està encapçalat per Adrián Baena, qui encarna un jove de Barcelona que viatja fins al seu poble de Galícia per passar-hi la nit de Sant Joan amb els seus amics, interpretats pels germans Juan del Pozo i Raúl del Pozo, David Rodríguez i Javi Casellas.

Dani de la Torre ha donat un toc autobiogràfic a la història traslladant el rodatge del film a la seva terra natal, Monforte de Lemos (Galícia), en escenaris que coincideixen amb els llocs on el propi director feia excursions amb bicicleta amb els seus amics durant la seva infància. Barcelona ha acollit també una part de les localitzacions.


bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat