Estrenes

“Toscana” explora en clau d’humor els somnis frustrats de la vida adulta

La nova pel·lícula de Pau Durà arriba a sales el 27 de maig

Després de participar en la darrera edició del Festival de Màlaga, Toscana, el segon llargmetratge de Pau Durà, amb un repartiment que encapçala el mateix director juntament amb l’acadèmic Francesc Orella, Edu Soto i l’actriu Malena Alterio, es podrà veure als cinemes catalans a partir del 27 de maig.

A través d’un seguit de personatges que encarnen diverses crisis, Toscana ens ofereix un viatge emocional pel pas del temps i els somnis frustrats en forma de comèdia. La trama se centra en el desastrós segrest d’en Santi, un crític culinari en plena crisi dels 40 que, de camí a la clínica on l’espera la seva dona per sotmetre’s a una fecundació in vitro, xoca la seva vespa amb un vehicle que es dóna a la fuga. Encara amb el seu pot d’esperma a la butxaca, en Santi entra al restaurant que té més a prop per demanar ajuda i hi queda atrapat per un ex cuiner que reclama el seu finiquito al propietari amenaçant-lo amb una escopeta.

Toscana és una producció dels acadèmics Carles Pastor (Gaia Audiovisuals) i David Ciurana (Fosca Films) amb la productora Good Machine Films.


bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat