Estrenes

S'estrena als cinemes "No matarás", de David Victori

La nova pel·lícula de l'acadèmic David Victor està protagonitzada per Mario Casas i arriba als cinemes després d'estrenar-se al Festival de Sitges

El divendres 16 d'octubre arriba als cinemes el thriller No matarás, la nova pel·lícula de l'acadèmic David Victori, protagonitzada per Mario Casas i Milena Smit. El film, produït per Filmax amb la col·laboració de Televisió de Catalunya, s'ha estrenat recentment al Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, i se centra en el personatge del Dani (Mario Casas), un noi que després d'haver-se dedicat en cos i ànima a cuidar al seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la seva mort. Just en aquest moment coneix a la Mila (Milena Smit), una noia inquietant i inestable que farà que el Dani es plantegi coses que mai hauria pogut imaginar.

David Victori, que es va formar com a assistent de direcció amb Bigas Luna, va començar la seva carrera com a director i guionista dels curtmetratges Reacción (2008) i La culpa (2010), aquest últim estrenat a la secció oficial de Sitges. Posteriorment va guanyar el concurs Youtube's Film Festival, organitzat per Ridley Scott i Michael Fassbender, que li va permetre dirigir la primera sèrie original de Youtube, Zero, amb producció d'Scott i Fassbender; i la versió en curt d'aquesta sèrie, que va rebre una nominació als Premis Gaudí 2016. No matarás és el segon llargmetratge de Victori després de El Pacto (2018), protagonitzada per Mireia Oriol i Belén Rueda.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat