Estrenes

"La filla d’algú" arriba als cinemes


La pel·lícula s'estrena el 24 de maig als cinemes Texas de Barcelona.

El film, protagonitzat per Aina Clotet i realitzat de forma col·lectiva per alumnes de l’ESCAC, arriba als cinemes després del seu pas pel Festival de Málaga, on es va endur el premi Movistar a la Millor pel·lícula i la Biznaga de plata a la Millor actriu, i pel BCN Film Fest.

La filla d’algú segueix un dia de la vida de l’Eli, de 30 anys, advocada, embarassada i de classe alta. Un dia en què la seva estabilitat familiar i emocional es trenca en mil bocins, quan el seu pare, reconegut advocat de Barcelona, ​​desapareix unes hores abans que se celebri la vista oral d’un judici mediàtic que porten temps preparant plegats.

Un total d’11 directors, 17 guionistes, 6 directors i caps de producció, 10 directors de foto, 10 d’art, 9 muntadors i 7 sonidistes s’han bolcat en el projecte.

A més a més, els cinemes Texas i l’ESCAC organitzen un cicle de pel·lícules dirigides per graduades de l’ESCAC. Es projectaran, juntament amb una presentació per part dels membres d’equip, les següents pel·lícules: Gente que viene y bah de Patricia Font; Brava de Roser Aguilar; Les distàncies de Elena Trapé; Tots volem el millor per a ella de Mar Coll; Mi querida Cofradía de Marta Díaz de Lope Díaz; María y los demás de Nely Reguera; Salvación de Denise Castro, i Family Tour de Liliana Torres.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat