Estrenes


Després d'un exitós recorregut per més de 20 festivals internacionals, la primera pel·lícula de ficció de Meritxell Colell arriba a les sales de cinema.

Aquest divendres 23 de novembre la pel·lícula Con el viento, dirigida per Meritxell Colell i produïda per Polar Star Films, Habitacion 1520 i Paraiso Production, candidata als XI Premis Gaudí, arriba a les sales de cinema després de captivar el públic a la Berlinale i guanyar la Biznaga de Plata a Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga i la menció especial del Premi Talents del D'A Film Festival de Barcelona.

Es tracta del primer llargmetratge de ficció que escriu i dirigeix Meritxell Colell, que ha desenvolupat una llarga trajectòria com a muntadora a cavall entre Buenos Aires i Barcelona, i fins al moment havia dirigit dos migmetratges i cinc curtmetratges.

La pel·lícula retrata el moment vital de la Mónica (Mónica García), una ballerina que viu a Buenos Aires i ha de tornar al seu poble familiar, a Burgos, perquè el seu pare està greument malalt. Completen el repartiment les actrius Ana Fernández, Concha Canal i Elena Martín, candidates als XI Premis Gaudí.

Tràiler: https://www.youtube.com/watch?v=rCjyKn8lDR0

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat