Estrenes

Petitet s’estrena a sales el 8 de juny


Després d’inaugurar el DocsBarcelona 2018, la història del gitano del Raval que volia portar la rumba al Liceu arriba a les sales de cinema catalanes

Aquest divendres arriba a les sales de cinema Petitet, el documental que va enamorar el públic a la inauguració del DocsBarcelona 2018. L’equip de la pel·lícula compta amb una bona representació de membres acadèmics, amb Carles Bosch a la direcció i Lastor Media a la producció.

El documental ens acosta a la història de Joan Ximénez Valentí, conegut com a Petitet, un gitano del barri del Raval de Barcelona que havia acompanyat a molts grans músics de la rumba catalana. El seu pare va ser palmero de Peret, i abans de morir la seva mare, ell li va fer una promesa: algun dia retornaria la rumba catalana al lloc que li corresponia, ni més ni menys que al Gran Teatre del Liceu.

Distribuïda pel segell DocsBarcelona Distribució, Petitet s’estrena en sales comercials i es passa durant tot el mes de juny a més de 80 sales a tot l’estat espanyol a través de la xarxa DocsBarcelona del Mes.

Tota la informació de sales i sessions es pot consultar aquí: https://eldocumentaldelmes.com/doc/petitet-2/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat