Estrenes

S’estrena “Pàtria. La llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama”

estrena patria

El divendres 9 de juny s’estrena la nova pel·lícula de Joan Frank Charansonnet Pàtria. La llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama a les sales del país.

La pel·lícula està dirigida per Joan Frank Charansonnet, escrita per ell mateix juntament amb Pau Gener i produïda per Dejavu Films i Capaneida Films. El repartiment està format per Boris Ruiz, Miquel Sitjar, Joan Massotkleiner, Àngels Bassas, Miquel Gelabert, Joan Frank Charansonnet i Alí El Aziz.

Sinopsi: Segle XV. Una matinada, un carruatge s'atura al monestir de Sant Llorenç. Un il·lustre i noble ancià anomenat Climent de Vallcebre arriba a la comunitat benedictina per passar els seus últims dies de vida en companyia del seu vell amic, l'Abat Ponç. Allà les aventures d'Otger Cataló seran transmeses oralment per part de Climent a un monjo anomenat Pere Tomic. Aquests fets, apareguts a l'obra Històries e conquestes dels Reys de Aragó e Comtes de Barcelona, són el primer referent escrit sobre la llegenda d'Otger Cataló, un cavaller got que el segle VIII va arribar a terres catalanes a guarir-se en una cova de les ferides d'una batalla amb els sarraïns. Paral·lelament descobrim les històries dels nou cavallers que es van reunir i conjurar amb ell per lluitar per la terra que els havia vist néixer.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat