Estrenes

Tres pel·lícules catalanes se sumen a la cartellera

 estrenes 11112016

Les ficcions Anomalous, d’Hugo Stuven, El ciudadano ilustre, de Mariano Cohn i Gastón Duprat, i No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas, de Maria Ripoll, són les tres novetats catalanes als cinemes que s’estrenen divendres 11 de novembre.

Anomalous

Escrita per Hugo Stuven, David Zurdo i Fernando Acevedo, dirigida per Hugo Stuven i produïda per Visiona TV i Numérica Films. Protagonitzen Lluís Homar, Edgar Fox i Christi Escobar.

Sinopsi: En David (Edgar Fox) és un jove esquizofrènic que se sentia amenaçat per una presència que era incapaç de definir. De sobte apareix mort a la seva banyera de forma terrible. Es va gravar en vídeo durant una setmana per indicació del seu psiquiatre (Lluís Homar). Ara, una misteriosa agent de l’FBI (Christy Escobar) intentarà demostrar, davant del psiquiatre del jove, que el que li passava al seu pacient podia no ser tot plegat fruit només de la seva imaginació alterada.

Tràiler:

 

El ciudadano ilustre

Escrita per Andrés Duprat, dirigida per Mariano Cohn i Gastón Duprat i produïda per A Contracorriente Films, Arco Libre i Televisión Abierta. Protagonitzen Oscar Martínez, Andrea Frigerio, Dady Brieva i Nora Navas.

Sinopsi: En Daniel Mantovani és un escriptor argentí que viu a Europa des de fa més de tres dècades, consagrat mundialment per haver obtingut el premi Nobel de literatura. Les seves novel·les es caracteritzen per retratar amb mestratge i despietada cruesa la vida a Salas, el petit poble d'Argentina on va néixer i al que no ha tornat des que era un jove amb aspiracions de ser escriptor. Entre la profusa correspondència que rep diàriament, arriba una carta de la municipalitat de Salas on el conviden a rebre el màxim reconeixement del poble: la distinció de "Ciutadà Il·lustre". Sorprenentment, i malgrat les seves importants obligacions i compromisos, en Daniel decideix acceptar la proposta i tornar a Salas, el seu poble natal.

Tràiler:

 

No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas

Escrita per Breixo Corral i Carlos Montero, dirigida per Maria Ripoll i produïda per Zeta Audiovisual i ON Cinema. Protagonitzen Verónica Echegui, Álex García i David Verdaguer.

Sinopsi: La Sara és una jove madrilenya que, cansada de la seva vida, decideix embarcar-se a l'aventura de convertir-se en plomista. Per a això, reobre la botiga de la seva àvia i comença a crear curiosos i exòtics tocats i complements fent servir únicament plomes. Però la seva vida es torna un caos quan, durant la mateixa setmana, s’instal·len al seu pis el seu deprimit pare recentment separat, el seu xicot al que fa un any que no veu, un amic del seu xicot i la seva germana junt amb el seu promès Aaron, el seu antic amor de l'institut.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat