Estrenes

“El elegido” i “Cerca de tu casa”, novetats a la cartellera

estrenes 02092016

Divendres 2 de setembre arriben al cinema dues novetats catalanes: Cerca de tu casa, d’Eduard Cortés, i El elegido, d’Antonio Chavarrías.

Cerca de tu casa

Dirigida per Eduard Cortés, escrita per Eduard Cortés i Piti Español i produïda per Bausan Films. Protagonitzen Sílvia Pérez Cruz i Ivan Massagué.

Sinopsi: Tardor de 2007. La Sonia, una jove de trenta anys que després de perdre la feina no pot afrontar el pagament de la hipoteca; l’empleat de l’oficina bancària que s’enfronta al drama de deixar sense casa als seus veïns de tota la vida; un policia que viu turmentat perquè ha de treure a les famílies senceres dels seus pisos i deixar-les al carrer... Són algunes de les situacions que succeeixen en aquesta història de lluita, solidaritat i esperança.

Tràiler:

 

The Chosen (El elegido)

Escrita i dirigida per Antonio Chavarrías i produïda per Oberon Cinematogràfica i Alebrije Cine y Vídeo. Protagonitzen Alfonso Herrera, Hannah Murray i Henry Goodman.

Sinopsi: En Ramón Mercader és un jove comunista espanyol que, el 1937, és reclutat pel servei secret soviètic per a participar en una conspiració encomanada per Stalin per a assassinar Lev Trotski, a qui considera un traïdor. Quan Mercader arriba a Paris amb la falsa identitat de Jacques Mornard, coneix a la Sylvia, una dona que treballa per a Trotsky i a la que sedueix per a apropar-se al líder i així poder complir la seva missió.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat