Estrenes

S'estrena als cinemes "Zipi y Zape y la Isla del Capitán"

zipi y zape

Divendres 29 de juliol s’estrena als cinemes la pel·lícula Zipi y Zape y la Isla del Capitán, dirigida per Oskar Santos i produïda per Zeta Cinema, Atresmedia Cine, Kowalski Films i Mod Producciones, amb la col·laboració de Movistar+.

Zipi y Zape y la Isla del Capitán és la nova pel·lícula d'Oskar Santos sobre els personatges creats per José Escobar per a la Editorial Brugueria. El nou film compta amb l'Elena Anaya com a villana de la història.

Sinopsi:

Arriben les festes de Nadal i Zipi i Zape la tornen a fer grossa. Aquest cop l'entremaliadura és tan gran que són castigats sense vacances i obligats a acompanyar els seus pares al que sembla ser un avorrit viatge en vaixell. Per a la seva sorpresa, la destinació és una espectacular i remota illa. Allà, una terrible tempesta els obliga a refugiar-se a la mansió de la divertida senyoreta Pam, on nens sense família gaudeixen d'un paradís sense regles. Ajudats per Pipi, Maqui i Flequi, els germans descobreixen que la sobtada desaparició dels seus pares enmig de la nit guarda relació amb el secret que tanquen la misteriosa illa i els seus estranys habitants.

Tràiler:

Font: Catalan Films & TV

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat