Estrenes

"La Novia", "Tercer Grado" i "Don't Speak" arriben als cinemes

estrenes11122015

Les produccions catalanes La Novia, de Paula OrtizTercer grado, de Geoffrey Cowper Don't Speak, d'Amadeu Artasona, arriben als cinemes a partir del divendres 11 de desembre. Les tres són candidates al Premi Gaudí a la Millor Pel·lícula en llengua no catalana.

La Novia, dirigida per Paula Ortiz i produïda per Get in the Picture Productions i Cine Chromatix.

Dos homes, una dona, un amor, un desig més fort que la llei i que la naturalesa salvatge del món que els envolta. Leonardo, el Nuvi i la Núvia són un triangle inseparable des de la infantesa, però Leonardo i la Núvia tenen un fil invisible, ferotge, impossible de trencar... Passen els anys i ella, angoixada i infeliç, es prepara pel seu casament amb el Nuvi al mig del desert blanc, de terres salines i ermes, on viu amb el seu pare. El dia abans de la cerimònia, a la seva porta apareix una vella captaire que li ofereix un regal i un consell: "No et casis si no l'estimes", mentre li dóna dos punyals de vidre. Un calfred recorre l'ànima i el cos de la Núvia.

Tràiler:

 

Tercer grado, dirigida per Geoffrey Cowper i produïda per Breaking Pictures.

Durant el seu primer permís de cap de setmana després de cinc anys a la presó, en Mark Rodriguez és testimoni de l'atracament a un furgó blindat. La situació crítica del seu germà Toni i el pes del remordiment, el portaran a prendre mesures desesperades. La seva única ajuda serà una jove stripper que ha conegut la nit anterior.

Tràiler:

Don't Speak, dirigida per Amadeu Artasona i produïda per Creandus Films.

Un grup d'amics està celebrant una festa en un vaixell. De lluny, un petit poble que observa en silenci. Tot d'una, un d'ells es troba greument ferit i el grup s'acosta a la vila a la recerca d'ajuda. El grup es divideix i coses estranyes i aterridores comencen a succeir, alguns d'ells són assassinats en circumstàncies terribles. Els que encara viuen, cada vegada més atemorits, descobreixen la raó de tots aquests assassinats. Si volen sortir vius del poble, haurà de ser en un silenci absolut.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat