Estrenes

"Murieron por encima de sus posibilidades" i "Cómo sobrevivir a una despedida" arriben als cinemes

Els dos llargmetratges s'estrenen divendres 24 d'abril.

Murieron por encima de sus posibilidades

Murieron por encima de sus posibilidades, dirigida per Isaki Lacuesta rodada en forma de cooperativa i produïda per Alicorn Films, La Termita Films, Sentido Films, Versus Entertainment juntament amb La Panda de Morosos, compta amb un repartiment molt ampli on destaquen actors com Raúl Arévalo, Imanol Arias, Àlex Brendemül, Eduard Fernández, Ariadna Gil, Ángela Molina i Emma Suárez.

El llargmetratge explica la història de cinc ciutadans que veuen la seva vida destrossada per la crisi econòmica. A partir d'aquest punt elaboraran un pla per salvar l'economia espanyola i mundial: segrestar el president del Banc Central i exigir-li que tot torni a ser com abans.

Podeu veure la llista de sales que projecten Murieron por encima de sus posibilidades aquí.

+ info: Tràiler

Cómo sobrevivir a una despedida

El llargmetratge està dirigit per Manuela Moreno, i produït per Nostromo Pictures i Atresmedia Cine.

La història se centra en un grup d'amigues: Nora (Natalia de Molina), Marta (Úrsula Corberó), Tania (María Hervás), Gisela (Celia de Molina), i Mateo (Brays Efe) que als 27 anys no tenen la vida que esperaven tenir quan eren uns adolescents somiadors. Amb uns sous molt baixos, el màxim que han aconseguit és viure en un pis compartit, una feina de becaris, nois al·lèrgics al compromís i poder-se comprar roba només a les rebaixes. Nora i les seves amigues intentaran organitzar un comiat de soltera inoblidable a la Gisela, la més responsable del grup.

Cómo sobrevivir a una despedida es podrà veure a bona part dels cinemes de Catalunya.

 + info: Tràiler

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat