Estrenes

L’últim partit, estrena de la setmana

El documental, que es va preestrenar a l’Auditori de Barcelona el passat 3 de novembre, arriba a la gran pantalla aquest divendres 12 de desembre als Cinemes Girona de Barcelona.

La pel·lícula narra com el fitxatge de Johan Cruyff va suposar una revolució esportiva, social i cultural que ha durant fins avui dia. El fil conductor de la pel·lícula, el fitxatge de Cruyff, s’explica a través dels diferents punts de vista d’altres personatges que han estat rellevants durant aquests 40 anys de Cruyff a Catalunya. Alguns d’aquests noms com ara: Josep Guardiola, Vicente del Bosque, Xavi Hernández, Ferran Adrià, Xavier Sala i Martín, Josep Carreras, Marjolijn Van der Meer, Magda Oranich, Xavier Folch i Bojan Krkic, relaten i analitzen l’impacte de la figura de l’entrenador al F.C.B i al país en general.

El film, produït per Bonita Films, està dirigit per Jordi Marcos, qui diu ha fet un treball intens de documentació que permet veure “una agradable sorpresa”, imatges d’arxiu de Cruyff quan encara era jugador. Amb la pel·lícula, segueix Marcos, volem explicar els per quès, a partir del fantàstic món del futbol, es produeix un canvi evident en la societat catalana. De la derrota a la victòria.”

Si vols veure el tràiler fes ‘clic’. 

Per a més informació, feu ‘clic aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat