Estrenes

Estrenes catalanes arriben a la cartellera aquesta setmana

Són sis les produccions catalanes les que es podran veure a la gran pantalla : Fuego, Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo, Rastres de sàndal, Toastmaster, el Mestre del brindis i Ningú pot somiar per tu.

 Fuego

Dirigida i escrita per Luis Marías, arriba el divendres 28 de novembre a les sales de cinema de tot l’estat. Consulta la cartellera per a més informació.

La trama de Fuego, parla d'un policia que perd la seva dona en un atemptat i la filla queda malferida, però també ens planteja la realitat de la dona i el fill de l'etarra que ha col·locat la bomba i que està a la presó.

José Coronado, Aida Folch, Leyre Berrocal, Montse Mostaza, Gorka Zufiaurre i Jaime Adalid  interpreten aquest film coproduït per Tornasol Films, Historias del Tío Luis, Fausto Producciones amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Euskal Telebista, i amb el suport de l'ICAA, el Govern basc i l'Ajuntament de Bilbao.

 

Mortade·lo i Filemó contra en Jimmy el Catxondo

La pel·lícula que es va estrenar als Cines Kinépolis de Madrid, es podrà veure a partir del divendres 28 de novembre a les sales de cinema de tot l’estat. Consulta la cartellera per a més informació.

Mortadel·lo i Filemó contra en Jimmy el catxondo, dirigida per Javier Fesser i escrita per ell conjuntament amb Claro García i Cristóbal Ruiz, narra una esbojarrada aventura que reflecteix de manera fidedigna l'univers de Francisco Ibáñez. El film fa servir les últimes tecnologies CGI d'animació, modelat i efectes visuals.

És una producció de Zeta Cinema amb l'associació de Películas Pendelton i la col·laboració de Televisió de Catalunya, TVE, CANAL+ i ONO.

 

Rastres de sàndal

Rastres de sàndal, dirigida per Maria Ripoll i amb guió d’Anna Soler-Pont i Coral Cruz, s’estrena el divendres 28 de novembre a 65 sales d’Espanya. Consulta la cartellera per a més informació.

El film està basada en la novel·la homònima d'Asha Miró i d'Anna Soler-Pont, publicada per l'editorial Planeta l'any 2007. El film està protagonitzat per Nandita Das i Aina Clotet i narra una emotiva història d'amor fraternal i d'esperança entre dues ciutats: Mumbai, Barcelona i les seves cultures. És una producció de Pontas Films, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE.

Divendres 28 de novembre hi haurà un flashmob amb la coreografia de Bollywood al metro de Plaça Universitat de les 15:00h a les 19:00h. Els actors  Aina Clotet i Naby Dhakli, seran a la sortida de les sessions de les 20.00h i de les 22.00h als Balmes Multicines per saludar i comentar amb els espectadors que hagin anat a veure la pel·lícula.

 

Toastmaster, el Mestre del brindis

El divendres 28 de novembre arriba Toastmaster, Mestre del brindis als Cinemes Girona de Barcelona a les 20:00h. L’estrena comptarà amb els cineastes que presentaran el film als espectadors.

Dirigida i escrita per Eric Boadella, Toastmaster, el Mestre del brindis, narra l’última visita al solitari oncle Kapriel per part del seu nebot i únic parent, la qual cosa significa l’última oportunitat de llegar la tradició familiar del ‘mestre del brindis’. Kapriel té clar els plans per al seu hoste, però Alek té els seus propis plans per al cap de setmana i no és aprendre cap vella tradició. L’Alek vol remoure el passat i fer una pel·lícula sobre qui, segons ell, va ser l’home més perillós de la màfia Armènia, el seu oncle Kapriel. Un passat, veritable o no, que pot posar en perill molt més que la tradició.

Toastmaster, el Mestre del brindis està protagonitzat per David Hovan, Sevag Mahserejian i Kali Flanagan i és una coproducció catalana de la mà de Almatwins Productions i la nord-americana Reversal Production Film.  

 

Ningú pot somiar per tu

L'estrena de Ningú pot somiar per tu arriba té lloc als Cinemes Girona de Barcelona dimecres 26 de novembre a les 21.45h. A partir d'aquell dia, es projectarà tots els dimecres a la mateixa hora fins Nadal i també hi ha previstes algunes matinals.

Dirigida per Sergi Cervera, Ningú pot somiar per tu és una pel·lícula austera que, amb només dos personatges, vol reflectir la intimitat d'una petita història d'amor auto-filmada, amb l'oceà Atlàntic com a paisatge de fons. 

Produïda per Bumayé i protagonitzada pel mateix Sergi Cervera i Elena Tarrats. 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat