Estrenes

Presentació del curtmetratge ‘Extrema llum’ de Ramon Balcells

El dijous 25 de setembre a les 19:00h té lloc la presentació d’Extrema llum, un curtmetratge inspirat en el poemari homònim de Joan Duran i Ferrer que tracta sobre la impossibilitat d’adaptar la poesia al cinema.

Ramon Balcells (Barcelona, 1992), jove cineasta i publicitari, estrena un nou film que ple d’ambigüitats i misteri, convida a l’espectador a visualitzar un plantejament impossible: transformar llenguatge poètic en imatges cinematogràfiques.

Produïda per Cortado Films, el curt va ser projectat per primera vegada al març del 2013 a l’Horiginal, bar i alhora lloc de trobada de l’ambient poètic de la ciutat de Barcelona, on va ser introduïda pel cineasta basc José Maria de Orbe.

La presentació del dia 25 a l’FNAC del Centre Comercial les Arenas és a càrrec del mateix director Ramon Balcells junt amb el poeta Joan Duran i Ferrer. L’acte l’acompanya l’actuació del cantautor Jordi Calvet, amb la col·laboració del cineasta José Maria de Orbe i l’actor Robert Donaldson.

Dia, hora i lloc

Dijous 25 de setembre a les 19:00h a l’FNAC del Centre Comercial les Arenas a Gran Via de les Corts Catalanes, número 373 a Barcelona.

Preu

Entrada lliure

Per a més informació sobre el film, consulteu el següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat