Estrenes

Broad Green Pictures estrenarà '10.000 KM' als Estats Units

La pel·lícula de Carlos Marques-Marcet arribarà als cinemes d'Estats Units el 10 d'octubre.

Les productores Lastor Media i LA PANDA anuncien que, després del seu èxit als festivals de South by Southwest d'Austin (Premi Especial del Jurat al Millor Duet Interpretatiu), Seattle International Film FestivaI (Gran Premi del Jurat, Millor direcció novell), Màlaga (Millor pel·lícula, direcció, guionista novell, actriu i premi de la crítica), Broad Green Pictures estrenarà 10.000 KM als Estats Units.

Els responsables de Broad Green van veure la cinta al Festival de South by Southwest i segons Gabriel Hammond, CEO de Broad Green Pictures, "immediatament ens vam enamorar dels personatges i de la història. Vam contactar amb el director perquè ja sabíem que era una cosa increïblement poc habitual i especial, i era perfecte per a nosaltres."

10.000 KM és una història d'amor a distància protagonitzada per Natalia Tena, actriu espanyola coneguda gràcies als seus papers a la sèrie de la HBO Juego de Tronos (Osha) i a Harry Potter (Ninfadora Tonks). L'acompanya David Verdaguer, actor resident del Teatre Lliure i cara coneguda de la televisió catalana gràcies a programes com Crackòvia i Polònia.

Als Estats Units, des de l'estrena al març al South by Southwest, la pel·lícula s'ha projectat amb èxit de crítica a nombrosos festivals i esdeveniments on difícilment arriben cintes espanyoles; com el Bam de Brooklyn o l'última edició del Rooftop de Nova York.

Segons Hammond, "Hem esperat fins l'octubre per a distribuir la pel·lícula perquè pensem que té un gran potencial de crítica i pot guanyar premis als Estats Units". L'estrena de 10.000 KM anirà avalada per una forta campanya de promoció "Esperem invertir gairebé un milió de dòlars en el llançament d'aquesta pel·lícula, que és més que el seu pressupost". Això significa que 10.000 KM podrà veure's a les principals ciutats dels Estats Units.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat