Estrenes

S'estrena 'Colors 2012' als Cinemes Méliès

Colors 2012 és un projecte col·lectiu, produït i co-inspirat per un gran equip que malgrat les adversitats han tingut la necessitat vital de seguir creant.

Colors 2012 és un llargmetratge dirigit per Sergio Piera, professional del sector de la publicitat, que ha co-inspirat aquest projecte amb Toni Segarra. Així mateix, el seu talent ha estat premiat amb diversos guardons publicitaris pel Festival de San Sebastián, pel Festival Internacional de Cannes i pel Festival de Nova York.

Joan Melé, Rafa Vila Sanjuan, Eva Juan Linares, Iván Oliveros (Shesha), Ceferi Soler, Joan Quintana i Richard Wakefield han format part d'aquest projecte poc convencional que ha donat lloc a un film híbrid entre ficció i realitat.

Sinopsi

Rocío i Pepe es van conèixer quan ella tenia 17 anys i somiava amb ser ballarina. Ell en tenia 27 i es guanyava molt bé la vida com a pintor. Amb el temps, la rutina i l'avorriment s'han anat apoderant de les seves vides.

Però al 2012, la vida els posa a prova amb un gran canvi. Rocío comença a treballar en un centre cultural i és allà on es produeix el motiu que canviarà la seva vida: les conferències Colors 2012.

Colors 2012 estarà en cartellera als Cinemes Méliès de Barcelona (Carrer Villaroel, 102) del divendres 28 de febrer al dijous 6 de març a la sessió de les 20h.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat