Estrenes

'The returned' i '¿Quién mató a Bambi?'

Divendres 15 de novembre s'estrenen a les sales de cinema les pel·lícules catalanes The Returned (Retornats), de Manuel Carballo, produïda per Castelao Productions es) , Ramaco Media amb la participació de Televisió de Catalunya i ¿Quién mató a Bambi?, de Santi Amodeo, produïda per Rodar y Rodar Cine, S.L. amb la participació de TVE i Televisió de Catalunya.

The Returned es tracta d'una innovadora aproximació al gènere fantàstic, en concret a l'univers zombi. La humanitat conviu amb els "Retornats", gent d'aparença normal que ha estat infectada per un virus devastador. Només la injecció diària d'una proteïna evita que es transformin en zombis. El caos es desencadena quan el govern anuncia l'escassetat de la proteïna i la paralització de les investigacions, obligant a tots els infectats a ingressar en un centre militar d'alta seguretat. Els protagonistes decideixen no obeir les ordres i fugir, començant així el compte enrere per a la seva supervivència. El film, rodat a Canadà, està protagonitzat per Emily Hampshire i Kris Holden Ried. Completen el repartiment artístic: Shawn Doyle, Claudia Bassols i Melina Matthews.

¿Quién mató a Bambi? és una comèdia gamberra protagonitzada per Quim Gutiérrez i Ernesto Alterio. La pel·lícula narra l'aventura de dos joves amics que han de trobar la manera que el President de l'empresa on treballen, i sogre d'un d'ells, torni a casa sa i estalvi, ja que per estranyes circumstàncies està mig despullat i tancat al maleter del seu cotxe.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat