Estrenes

'Para Elisa' i 'La primavera'

Divendres 20 de setembre s'estrenen dues produccions catalanes Para Elisa, de Juanra Fernández i La primavera, de Christophe Farnarier.

Després de la seva bona acollida al festival FILM4 FrightFest 2013 de Londres, arriba a les nostres sales Para Elisa, dirigida per Juanra Fernández i produïda per Produccions del Primer Cinquena. Para Elisa és una experiència terrorífica basada en un innocent joc infantil. El que en principi podria semblar ingenu, es converteix en el pitjor dels malsons.

El documental La primavera de Chistophe Farnarier, produït per Oberon Cinematogràfica, Wanda Vision i Televisió de Catalunya, es podrà veure al Cinema Truffaut de Girona del 20 al 26 de setembre. El documental testimonia les formes de vida en un mas de la serra Cavallera, a la comarca del Ripollès, a través de la Carme, una dona que treballa per viure, igual que ho han fet generacions de dones anteriors a ella, en harmonia amb un món amb els ritmes dictats per la natura. Divendres després de la projecció hi haurà un col·loqui amb el director i el productor. La data d'estrena a Barcelona està prevista per aquesta tardor.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat