Col·laboracions

Torna la Mostra "Cinema en català" a l’Alguer, del 19 al 22 de setembre


El cicle compta amb la col·laboració de l'Acadèmia del Cinema Català i estarà presentat a l’Alguer per la seva presidenta, la Sra. Isona Passola.

Del 19 al 22 de setembre el cicle de cinema “Cinema en català” acostarà la cinematografia catalana més actual al públic alguerès. L’organització del cicle va a càrrec de Plataforma per la Llengua i Società Umanitaria di Alghero, que fa més de cinquanta anys que treballa per la difusió de la cultura cinematogràfica i audiovisual.

Durant quatre dies es projectaran quatre títols catalans guardonats en les darreres edicions dels Premis Gaudí:

  • Dimecres 19 de setembre: Estiu 1993, de Carla Simón.
  • Dijous 20 de setembre: Incerta Glòria, d’Agustí Villaronga, amb la presència de la productora de la pel·lícula Isona Passola.
  • Divendres 21 de setembre: La propera pell, d’Isaki Lacuesta i Isa Campo.
  • Dissabte 22 de setembre: Atrapa la bandera, d’Enrique Gato.

Totes les projeccions tindran lloc al Teatre Cívic de l’Alguer a les 20.30h i tenen un preu de 2 euros per sessió, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per les quatre pel·lícules per 6 euros.

El cicle “Cinema en català” compta amb el patrocini de l’Ajuntament de l’Alguer i de la Fundació de l’Alguer, i té el suport de la Generalitat de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català, i forma part del programa del projecte TxT.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat