Activitats Acadèmia

"Chavalas" protagonitza la propera Conversa de l’Acadèmia amb Fundación AISGE

Amb la participació d’Ángela Cervantes, Elisabet Casanovas, Carol Rodríguez i Marta Figueras

L’Acadèmia del Cinema Català i Fundación AISGE coorganitzen, el proper dimecres 29 de juny, la segona taula rodona emmarcada dins de l’edició d’enguany del cicle Converses de l’Acadèmia amb Fundación AISGE.  

Aquesta segona sessió girarà entorn Chavalas, el debut cinematogràfic de Carol Rodríguez rodat entre Cornellà de Llobregat i Barcelona, que tracta sobre l’acceptació personal i les expectatives frustrades de la generació millennial. La conversa comptarà amb la participació de les actrius Ángela Cervantes, guardonada amb el Premi Gaudí a Millor actriu secundària, i Elisabet Casanovas, juntament amb la directora del film, Carol Rodríguez, i la productora i acadèmica Marta Figueras. La conversa estarà moderada per Mercè Managuerra, patrona de la Fundación AISGE, i tindrà lloc el dimecres 29 de juny a les 17:00h a l'Espai Actua d'AISGE de Barcelona (C/ Còrsega 662). 

Inaugurat el passat 27 d’abril amb l’equip de Libertad, el cicle busca reflexionar a través de casos concrets, al voltant de la interpretació i del procés d’aproximació de l’actor/actriu a un projecte cinematogràfic, des de la preparació del càsting, com el primer contacte amb el guió o la feina conjunta amb direcció per a la construcció dels personatges, sempre des de l’experiència personal dels participants i vinculada a la pel·lícula en qüestió, una de les guanyadores a la darrera edició dels Premis Gaudí.

Acte per a socis i sòcies de l’Acadèmia amb inscripció prèvia a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat