Activitats Acadèmia

"No Matarás" arriba aquest estiu al Cicle Gaudí

Tota una experiència sensorial, rodona i plena de pura adrenalina

El Cicle Gaudí recupera l'última pel·lícula de l'acadèmic David Victori, un thriller protagonitzat per Mario Casas i Milena Smit produït per Filmax amb la col·laboració de Televisió de Catalunya. Després de recorrer festivals com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic de SitgesBucheon Fantastic Film Festival de Corea i l'Imagine Amsterdam Film Festival, el film No Matarás es va convertir en una de les pel·lícules més taquilleres del 2020 i es podrà recuperar aquest juliol i agost gràcies a les diverses sales del territori que formen el Cicle Gaudí.

Amb aquest film, David Victori trenca amb els models del Thriller convencional amb una trama i interpretació salvatge i vibrant que han valgut fins a tres guardons a Mario Casas (el Gaudí a Millor protagonista masculí a la XIII edició dels Premis Gaudí, als premis Feroz i als Premis Goya 2021).

Amb un patiment constant cap al protagonista, l'espectador s'endinsa a la vida d'en Dani, un noi que durant els últims anys de la seva vida s’ha dedicat exclusivament a tenir cura del seu pare malalt i que decideix reprendre la seva vida després de la mort d’aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix a la Mila, una noia tant inquietant i sensual com inestable, que convertirà aquesta nit en un autèntic malson. Les conseqüències d’aquesta trobada duran a en Dani fins a tal extrem, que es plantejarà coses que mai hauria pogut imaginar. 

Consulta totes les sales i horaris aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat