Activitats Acadèmia

El Cicle Gaudí arrenca el 2021 amb "Uno para todos"

Setanta-quatre sales arreu del territori projectaran el llargmetratge de David Ilundain

Aquest mes de gener torna el Cicle Gaudí amb el segon llargmetratge del director de l’aclamada B de Bárcenas (2015), pel·lícula amb la qual va aconseguir tres nominacions als Goya i nombrosos reconeixements, com el Premio especial Feroz o el Premio Días de Cine a la millor pel·lícula espanyola.

Uno para todos relata la història d’un professor interí (David Verdaguer) que arriba a un poble desconegut per a ell on haurà d'assumir la tutoria d’una classe de sisè de primària. Quan descobreix que ha de reintegrar un alumne malalt a l’aula, es trobarà amb un problema encara més gran: cap dels seus companys i companyes vol que torni a classe.

Inspirada en un fet real que el mateix Ilundain va llegir a la premsa, aquest drama per a tots els públics que tracta l'assetjament escolar està protagonitzat per David Verdaguer, que ha estat reconegut per aquest paper amb nominacions als Premios Forqué i als Premios Feroz. L’acompanya en aquest drama coral un repartiment de luxe amb actrius com Clara Segura, Betsy Túrnez, Patricia López Arnaiz, Ana Labordeta, Néstor Romero i Vega Vallés.

Produïda per A Contracorriente Films, TV3 i distribuïda per A Contracorriente Films, aquesta pel·lícula va arribar als cinemes el passat mes de setembre.

 

El Cicle Gaudí és la iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català que porta el cinema de producció catalana al territori a través d’una programació de 10 títols, un cada mes, que es projecten en passis únics en un circuit que ja suma més de 70 sales. 

Consulta totes les sales i horaris https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/uno-para-todos/

Descobreix tota l'actualitat del Cicle Gaudí https://www.ciclegaudi.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat