Activitats Acadèmia

Nova cita amb el Cicle Gaudí online: "Els dies que vindran"

No et perdis Els dies que vindran a FilminCAT i segueix la conversa a Instagram Live amb Carlos Marques-Marcet, David Verdaguer i Maria Rodríguez Soto.

La següent cita, de la mà de FilminCAT, serà els propers dies 3, 4, 5 i 6 de maig amb el film Els dies que vindran, programat al circuit de més de 50 sales del Cicle Gaudí el passat mes de setembre, i guardonat amb els Gaudís a Millor pel·lícula, Millor actriu i Millor muntatge a la darrera edició dels Gaudí. 

Des d'aquest diumenge 3 de maig i fins dimecres 6 a les 19 h els espectadors i espectadores podran llogar la pel·lícula a FilminCAT al seu preu habitual i rebran automàticament un mes de subscripció gratuïta a la plataforma. A les 19 h del dimarts 5 de maig tindrà lloc una trobada online amb Carlos Marques-Marcet, Maria Rodríguez Soto i David Verdaguer, director, actriu i actor protagonistes d'Els dies que vindran a través d'un Instagram Live al canal @academiacinecat.

La iniciativa es va engegar el passat 21 d’abril amb La hija de un ladrón amb una boníssima resposta per part del públic que es va connectar a l'Instagram Live protagonitzat Belén Funes i Greta Fernández per formular desenes de preguntes que van contestar en directe la directora i actriu protagonista del film.

El Cicle Gaudí reprendrà la seva programació presencial tan bon punt es permeti la reobertura de les sales que conformen la xarxa al territori. En l'actualitat i amb la previsió de seguir creixent en els pròxims temps, el Cicle Gaudí porta cada mes una pel·lícula de producció catalana a una cinquantena de pobles i ciutats de tota Catalunya.


Més informació: https://www.ciclegaudi.cat/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat