Activitats Acadèmia

"El viatge de la Marta (Staff only)" inaugura la programació del 2020 al Cicle Gaudí


El Cicle Gaudí comença l’any amb l’última pel·lícula de Neus Ballús, protagonitzada per Elena Andrada i Sergi López.

El Cicle Gaudí, circuit estable de cinema català impulsat per l’Acadèmia, inaugura la programació del 2020 amb El viatge de la Marta (Staff only), la segona pel·lícula de Neus Ballús, co-escrita amb Pau Subirós, després de l’aclaparador èxit de la seva òpera prima, La plaga

El film està protagonitzat per la debutant Elena Andrada, que es posa a la pell de la Marta, una jove de 17 anys que marxa de vacances amb el seu pare i el seu germà petit a un ressort del Senegal. Un cop allà la jove sent la necessitat de fugir del turisme típic i busca la manera de passar més temps amb els joves que treballen a l’hotel que amb la seva pròpia família. Aquestes noves amistats tensaran la relació amb el seu pare i obligaran a la família a parlar i mirar de comprendre’s. Sergi López, el jove Ian Samsó i el també debutant Agustín Diomaye Ngom completen el repartiment.

La pel·lícula va tenir la seva premiere internacional a la Berlinale i ha fet un llarg recorregut per festivals, entre els que destaquen el Festival de Màlaga, el Festival de San Sebastián o el BFI London Film Festival. En la darrera edició dels Premis Gaudí va obtenir un total de 4 nominacions, entre elles la de Millor direcció per Neus Ballús i Millor Pel·lícula. 

Les poblacions del Cicle Gaudí  que comptaran amb la presència de l’equip són les següents:

  • La Bisbal d'Empordà: Teatre Mundial - Dissabte 18 de gener, 20.00h
    Elena Andrada, actriu.

  • Sant Cugat del Vallès: Cinemes Sant Cugat - Dimarts 21 de gener, 19.30h
    Elena Andrada i Ian Samsó, actors.

  • Cassà de la Selva: Sala Centre Recreatiu - Diumenge 26 de gener, 18.00h
    Edmon Roch, productor.

  • Badalona: Teatre Principal - Dijous 30 de gener, 20.30h
    Neus Ballús, directora.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat