Activitats Acadèmia

L'Acadèmia col·labora amb l'Escola Octavio Paz apropant l’ofici del cinema a les aules


L'Escola Octavio Paz ha iniciat un projecte transversal sobre cinema i l'Acadèmia hi col·labora en un cicle de sessions sobre els oficis del cinema

L'Acadèmia del Cinema Català ha iniciat una col·laboració amb l'Escola Octavio Paz, un centre d'educació primària públic situat al barri del Clot, que enguany compta amb un projecte transversal que té el cinema com a nucli temàtic. Amb la voluntat d'acostar els oficis del cinema a les aules, especialment aquells que són menys visibles pel públic general, l'Acadèmia ha posat en contacte a acadèmics i acadèmiques de diversos àmbits amb l'Escola, organizant un seguit de xerrades i sessions de caire pràctic amb els infants de diverses edats. 

Fins al moment han tingut lloc xerrades sobre interpretació, a càrrec de l'actriu i membre de la Junta directiva de l'Acadèmia Maria Molins, fotografia, amb Josep Maria Civit, director de fotografia i també membre de la Junta, i sobre vestuari, amb Rosa Tharrats, acadèmica que ha treballat amb directors com Albert Serra o Lluís Miñarro. Entre els mesos d'abril i maig tindran lloc dues sessions més, una dedicada al muntatge cinematogràfic, amb Carlos Martínez Peñalver, director, muntador i soci de l'AMMAC; i una última en format de taller pràctic sobre maquillatge, a càrrec de Natàlia Albert, responsable de maquillatge de pel·lícules com Marcianos de Marte, de Fernando Trullols, i Algo muy gordo, de Carlo Padial. Laia Aubia, directora de l’Acadèmia, va inaugurar el cicle amb una xerrada dedicada als Premis Gaudí i al cinema català.

Més informació del projecte: escolaoctaviopaz.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat