Activitats Acadèmia

"Entre dos aguas", la pel·lícula del mes de març del Cicle Gaudí


La gran triomfadora dels XI Premis Gaudí es projectarà en una quarantena de sales de tot el territori de la mà del Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català que impulsa l'Acadèmia

Aquest mes de març el Cicle Gaudí porta Entre dos aguas, la vencedora de la passada edició dels Premis Gaudí, a sales de tot el territori. La pel·lícula, dirigida per Isaki Lacuesta i co-escrita amb Isa Campo i Fran Araújo es va endur 7 dels 9 premis als que aspirava en la passada Gala dels XI Premis Gaudí, entre ells els de Millor pel·lícula en llengua no catalana, Millor direcció, Millor actor protagonista pel debutant Israel Gómez Romero i Millor música original per Kiko Veneno i Raül Refree.

Dotze anys després de La leyenda del tiempo, Isaki Lacuesta va decidir tornar a Cadis i rescatar els seus dos protagonistes, aleshores nens i ara homes immersos en un entorn poc esperançador. Per una banda, l'Isra està a punt de sortir de la presó, i en Cheíto s'ha allistat a la Infanteria de la Marina i torna a l'illa de San Fernando després d'una llarga missió. El retrobament entre els dos germans els conduirà a destapar records de la violenta mort del seu pare quan tot just eren uns nens.

El film es va estrenar al Festival de San Sebastián i es va endur el màxim reconeixement, la Concha d'Or, que Lacuesta ja havia aconseguit amb el film Los pasos dobles, el 2011.

De la mà del Cicle Gaudí, Entre dos aguas es podrà a veure durant aquest mes de març en una quarantena de sales de les diferents províncies de Catalunya.

Consulta totes les poblacions, sales i projeccions a ciclegaudi.cat/entredosaguas

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat