Activitats Acadèmia

L’Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Verdi organitzen la primera sessió de "Les Nits dels Verdi"


La iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Verdi engega amb la projecció de “Rojo” de Benjamín Naishtat dins la Nit del Cinema Europeu

El dimarts 4 de desembre té lloc la primera sessió de Les Nits del Verdi, iniciativa de l’Acadèmia del Cinema Català i els Cinemes Verdi a través de la qual s’oferirà cada mes un passi privat i exclusiu pels membres de l’Acadèmia per gaudir del millor cinema europeu i català abans que s’estreni a les sales. 

La sessió de desembre de Les Nits dels Verdi ofereix la première catalana de la pel·lícula ROJO, escrita i dirigida per Benjamín Naishtat i protagonitzada per Darío Grandinetti, pel·lícula que ha guanyat 3 premis al Festival de Cinema de San Sebastian (Millor direcció, Millor actor i Millor fotografia). 

La sessió sorgeix de la col·laboració dels Cinemes Verdi amb el Programa Europa Creativa MEDIA de la Comissió Europea per a la NIT DEL CINEMA EUROPEU  que es celebra en un total de 34 cinemes europeus que pertanyen a la red Europa Cinemas. A Barcelona tindrà lloc als Cinemes Verdi (C/ Verdi, 32) el dimarts 4 de desembre a les 19:00h, Cinemes Verdi.

L’acte estarà presentat per Enrique Pérez (Soci fundador de Cinemes Verdi) i Àlex Navarro (Coordinador d' Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya).

Després de la projecció, Francesc Sánchez Barba, Director adjunt del Centre d’Investigació Film-Història i professor associat de la Facultat de Geografia i Història de la UB, participarà en un col·loqui amb el públic assistent.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat