Activitats Acadèmia

El Cicle Gaudí porta sort amb la Grossa de Cap d’Any


Els mesos de novembre i desembre el Cicle Gaudí de Cinema Català porta premi! Venir a veure Petitet i/o Les Distàncies et permet entrar en el sorteig per guanyar un bitllet del número 02018 de La Grossa de Cap d’Any.

Entre tots els espectadors i espectadores del Cicle Gaudí dels mesos de novembre i desembre es sortejarà un bitllet del número 02018 de La Grossa de Cap d'Any per cada localitat (en total 39). Participar-hi és ben senzill: cal comprar l'entrada, conversar-la i entrar a les xarxes socials del Cicle Gaudí per penjar una foto de la teva entrada de la sessió que acrediti que has assistit al passi de Petitet i/o Les distàncies. A la foto que pengis hi ha d’aparèixer l’entrada, i cal que la conservis en cas que resultis guanyador, ja que se't demanarà informació sobre la pel·lícula, el lloc i la data de la sessió.

El 24 de desembre es realitzarà el sorteig i es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora de cada localitat a través dels canals de comunicació del Cicle Gaudí (Web, Facebook i Twitter). Les 39 persones afortunades -1 per cada localitat- podran passar a buscar el seu bitllet per la seu de l’Acadèmia, a Barcelona. La data límit per recollir-lo és el 28 de desembre a les 18.00h.

El sorteig de La Grossa de Cap d’Any per als espectadors del Cicle Gaudí forma part d’un acord entre Loteria de Catalunya i l’Acadèmia del Cinema Català.

Més informació i accés a la plataforma de participació a ciclegaudi.cat/lagrossa

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat