Activitats Acadèmia

Compte enrere per a la #FestaCineCat!


S’acosta la cita estiuenca de l’Acadèmia del Cinema Català, durant la qual es donarà a conèixer el Premi Pepón Coromina 2018.

El proper 4 de juliol és el dia triat per celebrar la Festa d’Estiu que anualment organitza l’Acadèmia del Cinema Català amb la voluntat de reunir als acadèmics, entitats i professionals del nostre cinema per celebrar els èxits del cinema català al llarg d’aquest any.

Enguany l’espai triat són els Jardins del Palauet Albéniz, doncs per primera vegada l’Acadèmia fa coincidir la Festa d’Estiu amb la Gala de Nomenament dels Membres d’Honor, que s’havia celebrat tradicionalment en aquest espai cedit a l’Acadèmia per l’Ajuntament de Barcelona.

A les 22h del vespre començarà la Gala de Nomenament dels Membres d’Honor 2018. I una vegada acabada la Gala, s’iniciarà la Festa, durant la qual, com és tradició, es donarà a conèixer el Premi Pepón Coromina 2018, que té l’objectiu de reconèixer els esforços més destacables en innovació, creativitat i risc que es produeixen en l’àmbit del cinema català.

Per primera vegada, tant la Gala de nomenament dels Membres d’Honor de l’Acadèmia com la Festa d’Estiu es podran seguir en directe per televisió a través de la Xarxa de Comunicació Local i a través de les xarxes socials de l'ACC a @academiacinecat.

El mateix dia 4 de juliol al matí es donaran a conèixer els Membres d’Honor en una roda de premsa que tindrà lloc a la seu de l’SGAE, durant la qual es presentarà també el Balanç del Darrer Any del Cinema Català.

*Tant la gala de Nomenament dels Membres d’Honor com la Festa d’Estiu tenen accés limitat única i exclusivament amb invitació.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat